Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Síla léčivých kamenů a minerálů se projevuje zejména ve chvíli, kdy na sebe necháte působit kámen spojený s vaším znamením. Nemusí to tak ale být vždy, často stačí pouze zesílit jejich energii čistým křišťálem, takže si můžete bez obav vybrat právě takovou léčivou sílu, jakou zrovna potřebujete.

Posílí imunitní systém všem Kozorohům a Štírům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Obsidián je silně ochranný kámen vytvářející štít proti všemu negativnímu. Již u indiánských kmenů se stal pro svoji moc důležitým kultovním předmětem. Obsidián je výborný jako prevence proti virovým nákazám. Podporuje látkovou výměnu a buněčnou obnovu. Zvyšuje rovněž nízký krevní tlak, podporuje prokrvování a léčí revmatismus. Můžete ho mít v podobě srdce za akční cenu 99 Kč.

Napomáhá překonávat strach všem Vodnářům a Pannám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to extrémně vzácný minerál, který byl objeven až roku 1976, protože se nachází jen na jediném nalezišti na světě, a to v ruském Jakutsku. Čaroit vám pomůže překonat strach, obzvláště ten, který máte hluboce zakořeněný. Zažene nespavost a zvláště pak dětem pomůže klidně usínat. Zamilujete si ho v podobě náhrdelníku, který může být váš za 349 Kč.

Odežene únavu a malátnost od všech Blíženců, Býků, Lvů a Pannen

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nosil se jako ochranný talisman před všemi formami nebezpečí, ale obzvlášť ceněný byl jako ochranný prostředek před usnutím a malátností pro noční stráže. Jelikož tygří oko podporuje správný tok energie v těle, pomůže vám účinně bojovat s návaly únavy v pekelné výhni uvnitř betonových kancelářských budov. Stačí si vzít náramek z tohoto mocného kamene a sami ucítíte, že je vaše mysl jasnější a připravená podávat lepší výkon. Koupíte ho za 399 korun.

Onyx chrání Váhy a Ryby před negativitou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Onyx je kámen, který ochraňuje před negativitou, která je namířena přímo proti vám. Pomáhá taky v konfliktech a je úžasným společníkem při fyzickém i citovém vypětí. Onyx se tak ideálně hodí do zaměstnání, ať už ho budete aktivně používat, nebo ho vystavíte jako dekoraci. Onyxovou misku koupíte za 245 Kč.

Posílí charakteristické vlastnosti všem Beranům a Rybám

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Opál patřil již od středověku k tajemným a vysoce ceněným kamenům, kterým byla přisuzována magická moc. Je to kámen, který zesiluje naše charakterové vlastnosti, ale v nečistých rukou může působit negativně. Pomáhá při očních potížích a leukémii. Podporuje látkovou výměnu, posiluje pohlavní orgány a vyvažuje imunitu. Opál nejvíce pomáhá při léčbě srdečních potíží a malý kousek do kapsy koupíte jen za 119 Kč!

Další články

Načítám