Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Prozatím sice panuje babí léto, ale podzim se neodvratně blíží. V tomto období je velice důležitá péče o vaši pokožku a také vlasy, chladné počasí jim neprospívá. My pro vás máme přírodní produkty, s kterými můžete pečovat nejen o svou pokožku a vlasy, ale také proslulý přípravek na hubnutí ze zelené kávy.

Hýčkejte svou pleť pomocí masek s přírodními výtažky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vaše pokožka dostává během dne zabrat. Narušuje ji změna teplot, vítr, slunce, prašné prostředí a další faktory. Dopřejte své pleti péči, kterou si po celodenní námaze zaslouží. Výsledkem bude hebká a svěží pokožka. Nabízíme vám akční balíček pleťových masek, které se postarají o vše od výživy pleti až po její ochranu. Nyní můžete koupit balení 5 masek s přírodními extrakty jako je například Aloe vera, mořské řasy, granátové jablko a mnoho dalších složek za akčních 159 Kč, běžná cena 240 Kč.

Olejová péče pro pleť i celé tělo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Změny počasí a časté výkyvy teplot pěkně mávají nejen s podzimním šatníkem, ale mohou také pěkně zatočit i s Vaší pokožkou. Především v sychravém a chladném počasí bychom měli věnovat zvýšenou péči právě jí. Skvělými pomocníky pro tyto dny jsou pečující oleje, které kromě Vaší pokožky pomohou před teplotními změnami počasí chránit i Vaše vlasy. Nyní akce 1+1 zdarma za neuvěřitelných 399 Kč, běžná cena 1398 Kč.

Zázračná rostlina vás zbaví deprese a vrátí vám vitalitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Mnoho lidí drtí pracovní stres a sychravé počasí přidává pocit malátnosti a ubírá chuť do života. Naštěstí však existují přírodní látky jako STA complex, které mohou plnohodnotně nahradit lékařem předepsaná antidepresiva a jsou dokonce volně k dostání. Pokud se chcete cítit lépe a postavit se stresu čelem, pomůže vám STRESS OUT, který obsahuje výtažek z této zázračné rostliny štěstí. Koupit ho můžete exkluzivně za akčních 349 Kč, běžná cena 930 Kč!

Elixír mládí pro vaši pokožku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kyselina hyaluronová je často nazývána elixírem mládí pokožky. Hraje totiž zásadní roli při zachování jejího napětí, pružnosti a poddajnosti. Během stárnutí se její koncentrace v pokožce snižuje, což vede k dehydrataci, která je příčinou jejího blednutí a stárnutí. Pravidelné dodávání kyseliny hyaluronové je tak důležité pro zdravý a mladistvý vzhled pleti. Nyní je 60 tobolek za akční cenu 299 Kč, běžná cena 699 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Katy Perry a Jennifer Lopez. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Akční balení Green Coffee plus s čajem Štíhlá krása z Čech koupíte za 329 Kč, běžná cena 718 Kč!

Další články

Načítám