Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený moderátor a herec Zdeněk Podhůrský je sice už nějaký ten pátek zadaný s téměř o třicet let mladší přítelkyní Ilonou, ale to mu rozhodně nebrání laškovat i s jinými ženami.

Na akci fotomodelingové soutěže Czech Beauty Angel se to jen hemžilo sličnými kráskami, které se kolem Podhůrského slétávaly jako vosy na med.

A Podhůrský se jejich přízni nebránil. V jednu chvíli ho tak objímalo hned několik spoře oděných slečen najednou. Moderátor si přízeň dívek v prádélku samozřejmě náležitě užíval.

Nedávno se objevily spekulace, že vztah Podhůrského a přítelkyně Ilony prochází krizí, ale moderátor všechno uvedl na pravou míru. Ilona si prý po ukončení studia užívala prázdnin, a protože mají rozdílné názory na trávení dovolené, rozhodli se každý užívat volna podle svého gusta, což ještě neznamená, že se rozešli. Jak je vidno, tolerance hraje v jejich vztahu hlavní roli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám