Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Osobní lékař, který dohlížel na zdravotní stav nedávno zesnulé americké herečky a komičky Joan Rivers, se podle informací CNN dopustil před jejím odchodem na věčnost ohavného a neuctivého jednání. Nejenže na ní po operaci s hlasivkami neoprávněně provedl lékařský zákrok, ale navíc se s ní vyfotil krátce před tím, než podlehla zástavě srdce.

Podle nejmenovaného zaměstnance kliniky Yorkville Endoscopy se jednalo o hereččina lékaře se specializací na ORL (ušní-nosní-krční), jehož identita rovněž nebyla zveřejněna.

Rivers byla na klinice kvůli banální operaci hlasivek, kterou provedl jiný lékař - gastroenterolog Lawrence Cohen. Když zákrok dokončil, hereččin osobní lékař údajně začal provádět biopsii bez jejího předchozího souhlasu. Lékař navíc nebyl oprávněn tyto úkony na manhattanské klinice vykonávat. Selfie s jednaosmdesátiletou celebritou si udělal ve chvíli, kdy byla pod anestezií.

„Vyšetřovatelé se domnívají, že hlasivky Joan Rivers začaly otékat při neoprávněném provádění biopsie, při níž byl přerušen tok kyslíku do plic, což vedlo 29. srpna ráno k zástavě srdce,“ dodal zdroj.

Reklama

Další články

Načítám