Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vnučka legendárního Limonádového Joe Karla Fialy Anna Fialová se v seriálu Vinaři naplno ponořila do intimní scény. S pohledným hercem Janem Brožkem skončila polonahá ve vinohradu!

Anička Fialová ztvárňuje ve Vinařích krásku Julii, dceru Hynka Čermáka, která se zakoukala do chlapce Buddyho v podání Jana Brožka, jenž se jí líbil už od té doby, co s matkou Kateřinou a sestrou Petrou přijel navštívit své prarodiče na Moravu.

Rozvášněná Julie se na Buddyho vrhne přesně v době, kdy na sobě oba mají oblečené moravské kroje. Ty pak rychlostí blesku svlékli a rozvěsili na vinohradu, aby se neponičily. Následně se konečně mohli věnovat milostným hrátkám.

Herci si natáčení milostné scény naplno užívali. „Režisér si vymyslel, že budeme mít kroje, a aby se neponičily, tak když dojde na věc a Julie s Buddym jsou svlečení, ty kroje štáb rozvěsil po drátech na vinohrad. A my jsme se museli děsně smát tomu, že dva mladí nadržení lidé by se určitě v té situaci zabývali aranžováním krojů po vinici,“ smála se Fialová, která v seriálu řeší, zda se vrátí k příteli Michalovi, nebo vytvoří nový pár se zmíněným Buddym.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám