Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejznámější český gay pár, zpěvák Pavel Vítek a manažer Janis Sidovský, patřil k nejlépe oblečeným hostům premiéry muzikálu Fantom opery. Jako jedni z mála dodrželi předepsaný dress code black tie. Dobře padnoucí smoking si pořídili kvůli Františkovi Janečkovi (79), který je na představení pozval.

"Vím, že mu na slavnostním zahájení hodně záleželo, a z úcty k němu jsme si uvázali motýlka," vysvětlil Super.cz Janis Sidovský. S partnerem tak působili jako sourozenci, lišili se pouze ve výběru bot, jinak byli dokonale sladění včetně bílého kapesníčku v saku.

Fantoma opery už viděli v Londýně i v New Yorku, a proto si českou verzi nenechali ujít. "Je to velká podívaná a nejvíc se mi líbila Tereza Mátlová. Jako operní diva je skvělá," vysvětlil Pavel Vítek, který s partnerkou Františka Janečka hrál v muzikálu Bídníci.

"Padla na mě trochu nostalgie, když jsem přišel po letech do divadla GoJa Music Hall. S Terezou jsme před naším milostným duetem měli tajný rituál: vždycky jsme si dali v zákulisí pusu. Tak, aby nás nikdo, ani František, neviděl. To nás správně nažhavilo a šli jsme na scénu," prozradil zpěvák, který právě začíná zkoušet muzikál Mamma Mia!. Se svým partnerem tento týden oslaví neuvěřitelných 27 let společného života.

Reklama

Další články

Načítám