Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S moderátorem Petrem Vojnarem jsme se naposledy potkali ve smíchovském letním kině, kdy nám poprvé představil svoji novou přítelkyni. Večer po premiéře filmu Postradatelní 2 ovšem skončil neslavně pro herce Marina Písaříka, jehož tady fotografové nachytali, jak slaví narození syna tím, že se nechá uspokojovat od místní servírky.

"My tenkrát s přítelkyní odcházeli dřív, ale samozřejmě jsem tu kauzu, kdy skončili na futonu pod dekou, zaznamenal," pamatoval si i Petr. "Co k tomu říct. Ulítl. Já jsem taky dost lítal, ale jen tak do pětadvaceti, pak jsem trochu zmoudřel a přehodnotil si priority," řekl Super.cz.

A nás zajímalo, zda má za sebou podobnou sexuální zkušenost jako zmíněný Martin. "Určitě jich bylo víc. Vzpomínám si na auto v poli, ale ne uvnitř, ale venku. Bylo po pařbě, asi půl sedmé ráno, a už začínali chodit pejskaři. Já tedy chtěl být vevnitř, ale moji tehdejší přítelkyni asi vzrušovalo, že by nás mohli nachytat," vzpomínal Vojnar.

"A pak taky jednou v poli, to bylo kukuřičné v Itálii, kdy nás hlídala partnerčina mladší sestra. Byla tedy hodně mladá. Ale vždycky to byly nápady holek. Já jsem nejradši doma v posteli. V ponožkách, pantoflích a u puštěného fotbalu," uzavřel moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám