Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pekelné duo Katka a Jindra, které posluchače už několikrát dostalo do kolen svými předělávkami slavných hitů, je zpátky!

Poté, co se toto vtipné pěvecké duo prezentovalo vypůjčenými hitovkami od Karla Zicha, Ivety Bartošové či Karla Gotta, se vesničtí pohodáři Katka s Jindrou nechali inspirovat Alešem Ulmem a natočili propracovaný klip s názvem Dovolená.

Studentka brněnské Masarykovy univerzity Katka vytáhla ve zbrusu novém videoklipu, který můžete vidět v naší ukázce, zbraně nejvyššího kalibru - zatímco Jindra popíjí u rybníku pivo, ona se svlékla do plavek a zapózovala na nafukovacím člunu a dece.

Katčini fanoušci tak měli konečně možnost zaplesat nad její štíhlou postavou. Pochválit samozřejmě ale musíme nejen něžnou polovičku svérázné vesnické hudební formace, ale i švarného hocha Jindru.

Ten si totiž na rozdíl od předchozích klipů nevzal do sandálů ponožky a pořídil si moderní tričko a kraťasy. V Dovolené ale samozřejmě nechybějí ani další atributy této nevídané hudební skupiny - Jindrovo romantické trhání květin pro Katku i krmení kachen. Uvidíme, jakým dalším povedeným klipem nás Katka s Jindrou potěší příště.

Reklama

Další články

Načítám