Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Ahoj, jsem Ali a jsem alkoholička,“ začíná otevřeně zpověď dětská herecká hvězda Alisan Porter. Dnes třiatřicetiletá dvojnásobná maminka přímočaře sdílela svou minulost včetně složitého vyrovnávání se s uvadající slávou na blogu Lil’Mamas.

„Vsadím se, že jste nečekali, že se to stane. Anebo právě proto, že jsem bývalá dětská hvězda, jste to čekali. Každopádně je to pravda. Čistá jsem od 28. října 2007. Od té doby jsem se nedotkla alkoholu ani drog,“ pokračuje herečka, která se proslavila ve svých deseti letech hlavní rolí v rodinné komedii Kudrnatá holka, která překvapivě po úspěchu filmu nedostala už žádné zajímavé role. Přestěhovala se do New Yorku a uchýlila se spíš k divadlu na Broadway. A také začala pít.

„Byla jsem zoufalá a zničená životem. Měla jsem zlomené srdce a přišla na to, že co mi procházelo v minulosti, už neprochází ani trochu." Porter si však svou závislost uvědomila a rozhodla se jít léčit. Čtyři roky navštěvovala skupinová sezení a svou cestu našla také ve víře k bohu.

Nad svými démony Alisan vyhrála a dnes je maminkou dvouletého Masona Blaise a čtyřměsíční dcery Arie Sage. Obě děti má s manželem Brianem Autenriethem, bývalým hercem ze seriálu Tak jde čas.

Reklama

Další články

Načítám