Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kolegyně Petry Němcové (44), se kterými supermodelka spolupracuje na tvorbě Unique Fashion Weeku, nemají úplně jednoduché obstát v konkurenci tak krystalicky oslnivé krásy. Kde se Petra objeví, tam okamžitě poutá pozornost. Na večeři podporující modelčinu nadaci Happy Hearts Fund ale její spolupracovnice přece jen na chvíli uchvátily pozornost médií jen samy pro sebe.

Konkrétně Bára Bergová na sebe poutala pozornost fotografů díky odvážně řešené róbě, která více odhalovala, než skrývala. Drobná blondýnka vkráčela po červeném koberci do Muzea hudby, kde se večeře odehrávala, v modelu od Alfreda Villalby. Šaty z luxusní francouzské krajky poseté krystaly Swarovski, jejichž cena se pohybuje mezi osmi až deseti tisíci eur, byly horkým kouskem, který nedávno opustil salon zmíněného španělského návrháře. Model se objevil jen tři dny předtím na speciální módní show v Rezidenci primátora hlavního města Prahy.

„Šaty byly opravdu nádherné. Připadala jsem si v nich pohádkově. O to víc mě mrzelo, že se mi je podařilo roztrhnout podpatkem. Byly přece jen velmi dlouhé,“ krčila rameny Bergová. Ta si pod transparentní model pochopitelně nemohla obléknout podprsenku. Zcela naostro nebyla, neboť jí to nejdůležitější skrývaly trendy velkoformátové kalhotky s vysokým sedem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám