Hlavní obsah
Článek

Barbara Nesvadbová (49) je přesný příklad toho, že nejen muži mohou zrát jako víno. Čím je spisovatelka starší, tím větší obdiv u mužů vzbuzuje. Naposledy se Báře dostalo obrovské pánské poklony, když si ji pro jednu ze svých kampaní vybral sám Roberto Coin.

Spisovatelka se světově velebeným klenotníkem spojila síly a nafotila za jeho podpory s kolekcí Pois Moi kampaň s charitativním podtextem. „Pana Coina jsem potkala při aukci panenek Unicef. Oba jsme pro ně vytvářeli panenku,“ zavzpomínala Bára na první setkání s klenotníkem.

Nesvadbová byla nadšená, když Coin projevil zájem podpořit s ní spojenou neziskovou organizaci, která se stará o lidi s mentálním a kombinovaným postižením. „Měla jsem obrovskou radost, on podporuje různé charitativní záměry po celém světě. Přispíval například na nadaci Christy Turlington, tak jsem vážně ráda, že si v Čechách vybral právě nás, Enticelle,“ nechala se slyšet šéfredaktorka magazínu Harper's Bazaar a jedním dechem dodala: „Samozřejmě všichni na focení participovali bez honoráře, i fotografka Anička Kovačič, která je vytížená. Byla to taková kamarádská akce.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám