Hlavní obsah
Článek

Novomanželé Brad Pitt (60) a Angelina Jolie (48) si udělali radost a dva týdny po svatbě se rozhodli investovat do luxusní jachty nejvyšší světové kvality. Plavidlo je přišlo v přepočtu na ohromných 8,66 miliardy korun. Dvojice do plavidla investuje dalších sedm miliónů korun, které budou použity třeba na vykládání italským mramorem.

Tesařské a jemné dřevorytecké práce zhotovil na lodi italský rejdař Razzardi. A plavidlo má mít speciální systém na ochranu před paparazzi, technologická novinka má rušit funkce digitálních fotoaparátů.

Pitt a Jolie (48) začali v srpnu natáčet film na Maltě a u pobřeží tohoto ostrova. Premiér země je vítal s otevřenou náručí, ale někteří obyvatelé tak nadšení nebyli právě kvůli tomu, že se k hollywoodskému páru nikdo nesmí ani přiblížit a všude jsou zákazy a omezení ztěžující běžný život Malťanů.

„Nejenže si pronajali dva domy pro sebe, ale také čtyři další domy v okolí, aby je nikdo nemohl rušit… Místní jsou ale naštvaní, protože jejich přítomnost narušuje poklidný život,“ píše britský Sunday Mirror.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám