Hlavní obsah
Článek

České celebrity zřejmě nevědí, co znamená předepsaný dress code black tie. Ten byl jasně definován na pozvánce na premiéru muzikálu Fantom opery. Jen opravdu málokterá celebrita ho dodržela. Jedničkami byli Karel Gott (†80) se svojí ženou Ivankou, Janis Sidovský s Pavlem Vítkem, Laďka Něrgešová s manželem nebo Šárka Grossová.

Ostatní hvězdy působily trošku nepatřičně. S jedním zavřeným okem ještě odpustíme společenské koktejlky nebo skvěle padnoucí obleky. Řada hvězd ale vypadala tak, že si opravdu spletla akci. A kdo byl zdaleka nejhorší?

Mezi dámami jednoznačně Gábina Partyšová (45), která si premiéru muzikálu zřejmě spletla s lacinou vesnickou diskotékou. Gábina svůj naprosto příšerný outfit, kdy se za ní skoro všichni nechápavě otáčeli, zdůvodnila tím, že věděla, že nejde do divadla, ale do haly.

Jestli Goja Music Hall pro Gábinu znamená jít do haly, je to opravdu smutné. Hokejová hala Sparty je přeci jen o desítky metrů dál a vypadá vážně jinak.

Nejhorším modelem mezi muži se mohl "pochlubit" zpěvák Milan Drobný. Příšerné boty, odrbané džíny, kolotočářské triko a letní sáčko? To bylo opravdu vedle. "Jsem blb. Já jsem jel z Vídně, kde jsem byl domlouvat narozeninový koncert. A pozvánku jsem tam zapomněl. A ani jsem ji moc nečetl, se přiznám," odůvodnil outfit Drobný.

A kdo další se nestrefil? Petr Janda s manželkou Alicí dress code black tie nesplnili ani z deseti procent, Petra Černocká s manželem vypadali jako pestrobarevní papoušci a úplně mimo byla Míša Nosková, která si pod letní šaty s pořádným výstřihem z tržnice za pár korun vzala podpůrnou podprsenku po plastice prsou, která skoro celá z šatů vykukovala.

Reklama

Další články

Načítám