Hlavní obsah
Článek

Herec, zpěvák a také autor muzikálu Sagvan Tofi (59) na rozdíl od svého kolegy z filmu Kamarád do deště Lukáše Vaculíka (61) téměř nestárne. Že na něm zub času skoro nezahlodal, Sagvan Tofi nevysvětluje bůhví jakým zdravým životním stylem - spíše naopak - a dobrou genetickou výbavou. Zlé jazyky sice tvrdí, že mu pomohly i plastiky, to ale nikdy nepotvrdil.

Zdá se skoro neuvěřitelné, že Sagvan minulý týden oslavil už padesátku. Tedy, jak nám řekl na druhé premiéře muzikálu Fantom opery, vlastně ji neoslavil. "Neslavil jsem, stejně jako každý rok. Vypínám si i telefon, aby mě někdo neotravoval s gratulacemi. Možná jsme si zašli s rodinou na večeři, ale nedostal jsem ani žádný výjimečný dárek. To by mě asi zabilo," řekl Super.cz.

Jedno, vlastně dvě velká přání Sagvan má. "Chtěl bych začít náš muzikál Děti ráje uvádět na Moravě, protože do tohoto úžasného prostoru v GoJa Music Hall, kde se hrál pět let, se kvůli Fantomovi opery, jenž je naprosto úžasný, hned tak nedostaneme. A také bych rád napsal další muzikál. Nasadil jsem sám sobě laťku dost vysoko, ale byl bych rád, kdyby byl ještě úspěšnější než Děti ráje," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám