Hlavní obsah
Článek

Potomek bývalé moderátorky Michaely Ochotské (39) a tenisty Lukáše Rosola rozhodně strádat nebude. Jeho rodiče mu totiž pořídili dům, který splňuje všechny náročné požadavky šťastné rodinky.

Míša se už výrazně zakulatila a porod, který je naplánovaný na počátek příštího roku, vyčkává v novém domě, kde si s Lukášem budují rodinné zázemí. Až přijde jejich dítě na svět, hnízdečko lásky, kde nechybí bazén ani vířivka, už bude plně zařízeno.

„Je mi krásně, mám úplně suprové těhotenství. Klidně bych byla těhotná nonstop, protože je mi nádherně. Asi to dodává do těla nějaké hormony štěstí, všechno je nádherné, líbí se mi to,“ rozněžní se Ochotská v dnešním Top Star magazínu, kde odhalí své soukromí.

V domě, který s partnerem stále zařizují, si už užívá novou kuchyň a shromažďuje výbavičku pro miminko zahrnující barvy pro obě pohlaví. Míša už ovšem prozradila, že čeká chlapečka, takže růžové oblečení schová do zásoby. S Lukášem totiž plánují více dětí.

A na kolik známý pár nový dům vyšel? „Cena byla vysoká, ale to nevadí. Chtěli jsme dům, který nám vyhovuje po všech směrech. Máme co dělat, abychom to spláceli,“ prozradil nastávající tatínek Rosol.

Líbí se vám baráček, který si pořídili Lukáš s Míšou?
Ano, taky bych takový chtěl/a
66,8 %
Není špatný
17,9 %
Nelíbí
15,3 %
Celkem hlasovalo 24514 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám