Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Švandová překvapila na párty v Karlových Varech. Dorazila s nejhlubším výstřihem ze všech přítomných celebrit. A to slaví právě dnes 64. narozeniny. "Původně jsem měla vybrané jiné šaty, ale když jsem vyšla před hotel, málem jsem zmrzla. Tak jsem se běžela převléci," prozradila Super.cz nestárnoucí herečka.

Nebezpečným výstřihem všem vyrazila dech. "Pořád mi prsa pěkně drží, tak proč je neukázat. Přednosti se mají ukazovat, ne přeci schovávat?!," smála se Švandová. "Chyby zase umím skvěle maskovat," prozradila s úsměvem.

Jana je příkladem toho, že se dá zastavit čas. Na svůj věk vypadá naprosto skvěle. Jak sama říká, přírodě se musí pomáhat a proto používá nejdražší krémy s kaviárem. "Vedle kvalitní kosmetiky je zaručeným elixírem úsměv. Zamračený výraz a špatná nálada i mladým dívkám přidávají roky. Tak se pořád směju a snad to funguje," dodala populární herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám