Hlavní obsah
Článek

Marian Vojtko dostal přednost před Radimem Schwabem a byl hvězdou obou premiér dlouho očekávaného muzikálu Fantom opery. Na té první mu překvapivě netleskala jeho přítelkyně Alice Janečková, na té druhé už ale nechyběla.

"Alice tady dneska nebyla, byla na tom blbě zdravotně, měla chřipku. Potí se doma a já se potím tady. Potíme se spolu," řekl Super.cz Vojtko. A zřejmě se Alice potila opravdu zodpovědně, protože na druhé premiéře už svému drahému nadšeně tleskala.

Na Marianovi bylo už po sobotní premiéře vidět, že toho má plné kecky. "Bylo to hodně náročné. V druhé půlce jsou vypjaté scény, kdy člověk ze sebe musí dát úplně všechno. Trošku jsem se na konci ukřikl, tak doufám, že to do zítřka bude dobrý," dodal Vojtko, na kterém před představením dlouho pracují vizážistky, aby z něj pod maskou Fantoma udělaly doslova nestvůru.

"Vizážistka na mně pracuje zhruba padesát minut. Za tu dobu vypadám pekelně. Někdy jsem se takhle viděl ale i doma po dobrém flámu," směje se Marian. "Je to silikonová maska, která je nalepená kolem celé hlavy. Hrozně se pod ní potím a nemá kam to teplo unikat. Mám pod ní tak padesát stupňů. Je to fakt náročné," dodal Vojtko, který byl jako Fantom naprosto skvělý.

Marian nám také prozradil, že chystá svoji první sólovou desku a již v říjnu letí za teplem natočit videoklip k prvnímu singlu. "Zatímco v Praze už budou lidi mrznout, my budeme v plavkách v Egyptě a natočíme krásnou věc s názvem Není přístupná. Hudbu napsal Zdeněk Hrubý, text Lou Fanánek Hagen.. Lidi se mají na co těšit," dodal Vojtko.

Reklama

Další články

Načítám