Hlavní obsah
Článek

Ještě před dvěma lety se na veřejnosti vodil za ručičku s přítelkyní, pak přišlo „teplé“ přiznání a už více než rok chodí hvězda SuperStar Jan Bendig (30) s jedním chlapcem. Jeho přítel Lukáš ho teď překvapil. Připravil mu dojemnou žádost o ruku. „Odmítl jsem ho!“ přiznal Bendig.

Žádost o ruku za Lukáše provedli společní kamarádi páru, stáli na zahradě domu, kde dvojice bydlí, a ukázali nápis Vezmeš si mě?.

„Stalo se to minulou neděli. Musel jsem to hrozně tajit, Honza do všeho strašně strká nos, má rád o všem přehled. Musel jsem mu namluvit, že jdu něco koupit, abych mohl jít za kamarády a předat jim i kameru. Pak jsem musel zamknout terasu, kam chodí kouřit, aby neviděl, jak se to celé připravuje. A ve finále tam odmítal jít. Bál se, že mu chci ukázat zase nějakého pavouka. Proti tomu, co následovalo, je telenovela hadr,“ popisuje jeho přítel. Veselky se přes prvotní odpor zpěváka asi dočká.

„Prvně jsem zařval ne, protože jsem byl v šoku. Ale pak jsem tedy souhlasil. Už víme i to, kdy a kde to uspořádáme, ale na to je ještě brzo. Jsem ale strašně šťastný,“ říká Honza, který nedávno vydal dojemný videoklip k písni s příhodným názvem Mám tě rád.

Dvojice si zprávu nechávala víc jak týden pro sebe, nechtěla totiž, aby se Honzovi rodiče o zásnubách dozvěděli z novin. „Lukáše ale mají rádi, vycházejí s ním perfektně. A i jeho rodiče jsou skvělí,“ dodal „nevěsta“ Bendig.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám