Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karel Gott (†80) má s manželkou Ivanou hotovou malou zoologickou zahradu. Kromě čtyřleté fenky Stelly mají doma ještě kočku, rybičky a želvy. A jak přiznala sama Ivana Gottová (48), smečka se rozroste o další přírůstek.

„Chtěla bych kočce pořídit kamarádku, nebo kamaráda. Tím ale už opravdu s chovem zvěře skončíme. Stella zůstane určitě sama. Jednak si s kočkou docela rozumí a za druhé bych zřejmě péči o tak početný zvěřinec už opravdu nestíhala,“ prozradila Gottová, která si společně s manželem a fenkou Stellou nenechala ujít psí den ve výcvikovém areálu v Motole, kde se konal 12. ročník slavnostních promocí psích studentů – Super den 2014.

Šéfkou domácího zvěřince je prý doma Ivana. „Je to tak. Mě tedy hlavně poslouchá naše Stella, a musím se pochlubit, že na slovo. No a já zase poslouchám manžela. Samozřejmě velím i rybičkám, želvám a kočce, ovšem přiznávám, tito tvorové už tolik, z pochopitelných důvodů, na mne nadají,“ se smíchem uvedla Ivana.

Gotta prý Stella naopak vůbec neposlouchá. „Já si Stellu předcházím, nebo dobrá, trochu ji rozmazluji. Sem tam jí nabídnu nějaký ten pamlsek, a to ke mně letí jako splašená. Když ale kategoricky zavelím: ‚Stello k noze,‘ nic se neděje. Dělá, jako by neslyšela a příkazy ignoruje. Asi nejsem ten nejlepší psí pedagog,“ uzavřel s úsměvem Gott.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám