Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vidíme, jak se herečka Hana Gregorová (71) ztrácí před očima stejně jako její dcera Rola Brzobohatá, vždycky se při rozhovoru dostaneme k hubnutí. Moc o své dietě neprozrazuje, kromě toho, že má jakési tajemné proteinové pytlíčky, které jí v hubnutí pomáhají.

"Víte, já se nevážím, abych neměla depresi, a nové oblečení také nenakupuji. Doma ho mám dost, ode všech velikostí - od tlusté, po střední, až po hubené období," svěřila. "Hubnout jsem začala, když jsem byla u své známé, zubařky v Bratislavě, a té se podařilo shodit 24 kilo. To bych také chtěla," plánuje.

S Hanou Gregorovou jsme se potkali na premiéře muzikálu Fantom opery, která padla zrovna na den, kdy by její zesnulý manžel Radoslav Brzobohatý (†79) slavil dvaaosmdesáté narozeniny. "Byla jsem nadšená a myslím, že Radkovi by se to také líbilo. Miloval hlavně ústřední melodii. Bylo vidět, že na to bylo dost peněz, protože výprava byla naprosto úchvatná. Ale neméně i pěvecké a herecké výkony," pěla chválu.

Reklama

Další články

Načítám