Hlavní obsah
Článek

Když jsme Dagmar Havlové (70) pochválili, jak jí to úžasně sluší na premiéře muzikálu Fantoma opery, trochu se bránila. "Zrovna se necítím nejlíp, byla jsem nastartovaná jako závodní dostihový kůň na premiéru, ta se ale neuskutečnila, takže mám trochu rozbouřené hormony. A navíc jsem plakala, protože některé scény mne dojaly," řekla Super.cz.

"Nikdy jsem nepoužívala žádného stylistu ani vizážistu, líčím se odjakživa, tedy od mých čtrnácti let sama, a zrovna tak si vybírám i oblečení. Ale značku neprozradím, nebudu jim zbytečně dělat reklamu," smála se Havlová, takže jsme na první pohled poznali jen její značkovou kabelku.

Z Fantoma opery byla nadšená stejně jako ostatní premiéroví diváci, kteří na závěr dokonce dvakrát povstali. Jednou v rámci standing ovation, podruhé, když producent František Janeček (79) přijímal gratulaci na pódiu ke svým sedmdesátinám.

"Velmi se mi to líbilo. Viděla jsem Fantoma na Broadway i v Londýně a mám pocit, a jsem trochu pyšná, že si česká produkce může dovolit sáhnout takhle vysoko a se ctí," domnívá se Havlová.

Přitom velkým muzikálovým fanouškem není. "Ale když je něco pěkného, účinkující umějí hrát a zpívat a je tam hezká výprava, tak se občas ráda vydám za odlehčenou múzou," vysvětlila a nás zajímalo, kdy ji uvidíme v nějakém novém projektu, vyjma divadla, kam se přece jen každý nedostane.

"Hrála jsem v poslední době v několika filmech a inscenacích, které ale zřejmě byly málo propagované. A teď čekám a nebráním se novým věcem, i když mne zaměstnávají jiné, spíše společenské povinnosti. Učím se angličtinu a francouzštinu, nesu odkaz Václava, jezdím po celém světě, otevírám výstavy, křtím knihy a tak podobně," vysvětlila.

Reklama

Další články

Načítám