Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé hvězdy televizních reality show jsou naprosto nesoudné. Příkladem není jen česká účastnice šmírovací televizní show VyVolení Evča Feuereislová, ale i britská přebornice ve svlékání a vyhaslá hvězda tamního Big Brotheru Angelique Frenchy.

Tato blonďatá pornoherečka a vyžilá striptérka natolik truchlí nad tím, že už není středem pozornosti ve vile prošpikované kamerami, že svou chorobnou touhu po minutě slávy uspokojuje laciným exhibicionismem na veřejnosti.

Nestydatá ženština, které táhne na čtyřicet, a jejíž tělo, ňadra a obličej by mohly být antireklamou na plastiky, se v parku přímo v centru Londýna nasoukala do růžových plavek a lascivně rozvalila své lacině vyhlížející tělo na dece pod stromem.

Příroda, ta moudrá květena, musela při pohledu na tuto nestydatou děvu okamžitě zvadnout, ale šťastná Angelique slavila úspěch v podobě přítomnosti jednoho fotografa, jenž její počínání zvěčnil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám