Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Landa (55) se intenzivně připravuje na velké halové turné. Fanoušci by si koncerty svého oblíbeného zpěváka neměli nechat ujít, protože se Landa nechal slyšet, že v budoucnu moc dalších koncertů neplánuje.

„Řekl bych, že takové velké halové turné bude nejspíše jedno z posledních. Výjimečné bude designem a postavením pódia uprostřed, takže se naběhám jak při maratonu,“ řekl Landa s tím, že se fanoušci mohou těšit i na nové písničky, byť jich nebude tolik.

„Nové songy vznikají pomalu a mimoděk, je to tak nejlepší. Chci, aby mi hudba zůstala zábavou, ten kolotoč pořád něčeho nového už se nedal snést. Navíc pět velkých hal mi úplně stačí, na konci toho budu mít plný kecky,“ míní.

Ten, kdo čekal, že Landa natočí novou desku, má zatím smůlu. „Když slyším nová deska, nový muzikál, naskakují mi pupínky. Uvidíme, co bude, připravuju dráhu kouče a co nového vytvořím, je ve hvězdách,“ přemítá zpěvák, který ale opět počítá, že natočí nový film.

V souvislosti s Landou se mluvilo také o jeho manželské krizi. O své ženě Mirjam však Dan mluví velmi hezky. „Moje žena se věnuje přípravě muzikálu do Německa a mnoha dalším věcem. Je neuvěřitelně tvůrčí a pracovitá. Je prostě super,“ uzavřel překvapivě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám