Hlavní obsah
Článek

Od chvíle, kdy mu do života vstoupila Amal Alamuddin (36), je George Clooney (62) jako vyměněný. Muž, který byl po jedné špatné zkušenosti z přelomu 80. a 90. let zarputilých odpůrcem manželství, se dnes nemůže dočkat, až se svou vyvolenou stvrdí vzájemnou lásku tímto svazkem. Herec dokonce během události Celebrity Fight Night ve Florencii veřejně pronesl Amal vyznání, které dojalo všechny přítomné.

„Rád bych jen řekl své budoucí ženě Amal, jak moc ji miluji a že se nemohu dočkat, až budu jejím mužem,“ zaznělo z úst herce, který si vždy chránil své soukromí a projev citů na veřejnosti byl u něj něčím nemyslitelným.

„Zdála se být velmi dojatá a ohromená. V tu chvíli to vypadalo, jakoby v té místnosti nebyl nikdo jiný, než oni dva,“ uvedl účastník akce pro E! News, kde také Clooney sdělil, že se svatba nebude konat na zahradě jeho sídla u Komského jezera, nýbrž v Benátkách.

Obřady by přitom podle dostupných informací měly proběhnout rovnou dva. K civilnímu za účasti jejich rodičů by mělo dojít v Londýně dnes, zatímco hlavní ceremoniál je plánován na sobotu 27. září.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám