Hlavní obsah
Článek

Takhle ji z obrazovky Televizních novin neznáte. Moderátorka Kristina Kloubková, která na čas nahradila Lucii Borhyovou (46) po boku Reye Korantenga, se vrátila k divadlu. Dříve zde působila jako tanečnice, nyní dostala činoherní roli.

"K divadlu se vracím po třech nebo po čtyřech letech a je to jen takový bonbónek, mojí hlavní prací zůstává moderování. Ale byla jsem oslovena, abych se vrátila do obnoveného muzikálu Kleopatra. Původně jsem tady tančila postavu Hada, ale to už bych dnes nedala. Tělo tanečnice hodně rychle stárne," vysvětlila.

"Takže jsem dostala roli po paní Janě Švandové (76) a budu hrát věčnou, mladou a krásnou bohyni Isis, která provází celým dějem. Takže je to vlastně také taková moderátorka," smála se Kristina, která se vedle moderování a herectví věnuje také choreografii.

"Mám jich za sebou několik, ale teď, když je moje dcera Jasmínka malá, tak jsem nabídky odmítala, abych byla co nejvíc s ní. Ale už jsem domluvená na práci na příští podzim, to už snad bude chodit delší dobu do školky a budeme to lépe zvládat," upřesnila.

Reklama

Další články

Načítám