Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) už konečně ví, v jakých barvách má nakupovat výbavičku pro prvního potomka. Míša je v pátém měsíci těhotenství a před pár dny se od svého porodníka Mirka Vernera dozvěděla, že čeká chlapečka. Její partner, tenista Lukáš Rosol, je nadšený.

"Lukáš je šťastný, jestli to bude tenista šikovný po tatínkovi, se uvidí, když bude po mamince, tak po mně tenista nebude," usmívá se Míša, na které je těhotenství vidět především v oblasti ňader. Ta se jí zvětšila už o skoro dvě velikosti.

"Přibrala jsem pět kilo. Šlo to hlavně do předních partií. Je to příjemné, můžu nosit džíny velikosti 25, je to zatím fajn. Nemusím přikupovávat větší oblečení. Jen s podprsenkami budu muset začít," řekla Super.cz při nákupu výbavičky v hostivickém dětském obchodě. Míša také prozradila, že Lukáš Rosol bude pravděpodobně u porodu.

Termín má Ochotská v lednu v době, kdy by měl Lukáš bojovat na Australian Open. "Miminko může přijít na svět dřív, později. Budeme to řešit, až to bude aktuální. Lukáš by u porodu každopádně chtěl být," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám