Hlavní obsah
Článek

Největší česká celebrita Karel Gott (†80) vyzkoušel v životě už leccos, v dabingu ale září poprvé! Nadaboval jednu z postaviček v nové animované pohádce Pošťák Pat, v níž jeho hlasem mluví stařík s brejličkami z talentové poroty, v níž sedí i figurka promlouvající hlasem Michala Davida (63) a také jedné slovenské zpěvačky!

„Doteď jsem namlouval jen sám sebe, když bylo potřeba udělat ve studiu nový zvuk, takže to pro mě bylo poprvé. A užil jsem si to. Moje postavička je britský farář, který nechává rozhodnutí spíše na vyšších mocnostech,“ říká Gott.

Největší roli ze všech tří celebrit má Michal David. Ten také na premiéru dorazil s manželkou a vnukem. Namluvil postavu, jejímž předobrazem je obávaný britský kat z Talentu Simon Cowell.

„Byla to pro mě úplně nová zkušenost. A musím říct, že i když jsem k sobě jinak hodně kritický, když jsem se pak slyšel v kině, tak jsem se sám sobě líbil. A to se mi nestává. Takže se to podle mě povedlo. I vnuk Filípek byl nadšený, dědu hned poznal,“ prozradil Super.cz David.

Oba dva si režisér chválil. Prý jako hudebníci mají cit pro rytmus řeči a intonaci a nebylo třeba z nich nic složitě dolovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám