Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený americký seriál Masters of Sex dělá doslova čest svému názvu. Herečky se v něm totiž odhalují jako na běžícím pásu a diváci nešetří nadšenými reakcemi. Nejedná se přitom o žádný laciný erotický brak, ale poutavý a zajímavý seriál.

Příběh je zasazen do roku 1956, kdy se známý gynekolog William Masters v podání herce Michaela Sheena rozhodne jako první na světě vědecky zkoumat lidskou sexualitu. Zajímá ho především to, k jakým biologickým procesům dochází během pohlavního styku. A je jasné, že pro své experimenty potřebuje spousty žen. V seriálu už se tak svlékla celá plejáda hereček.

Své vnady bez váhání odhalila Rose McIver, známá z filmu Petera Jacksona Pevné pouto, i krásná Erin Cummings, jež se proslavila v akčním snímku Bitch Slap, kvůli němuž se naučila základy bojového umění. Masters of Sex je také první velkou příležitostí pro talentovanou herečku Mariel Neto. Svlečené herečky si prohlédněte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám