Hlavní obsah
Článek

Ten chlap to asi myslí vážně! Málokterý odvážlivec by po pár měsících trvání vztahu udělal to, co přítel Dominiky Mesarošové (38) Marek. Dvojice má sice dokonce už i datum svatby, ale i tak by v případě rozkolu mohli vše zrušit. Svalnatý týpek princezny Silikonky však teď předvedl velké gesto lásky: nechal si její jméno vytetovat na hruď!

Pamatujete na slavnou reklamu dnes již neexistujícího mobilního operátora z devadesátek, v níž si nechává mladík vytetovat na rameno jméno přítelkyně Lenky, která mu ale během hovoru dá kopačky? Mládenec měl naštěstí řešení, když se hned pokusil dostat do přízně jiné dívčiny s podobným jménem: Alenky.

Tohle ale Markovi v případě, že by došlo k nejhoršímu (a rozhodně to ani jemu, ani Dominice nepřejeme) nepomůže.

„Můj Marek mě asi opravdu moc miluje, dal mi jasný důkaz,“ rozplývá se Mesarošová, která s přítelem nedávno málem čekala už i dítě. A moc dobře ví, že i když se dá dnes tetování (v překladu Úžasná Dominika) odstranit, přeci jen nejde o žádnou věc, kterou by člověk dělal lehkovážně. „Teď už si mě bude muset asi fakt nechat. A já jeho,“ řekla s úsměvem Super.cz.

Tak ať to hrdličkám vydrží. Mimochodem: kdy jde do tetovacího salónu i vnadná česká modelka?

Reklama

Další články

Načítám