Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejsledovanější členy britské královské rodiny čeká již brzy velké stěhování. Do konce září by se vévoda a vévodkyně z Cambridge s jejich synem Georgem měli přemístit z Kensingtonského paláce do venkovského sídla Anmer Hall v Norfolku, kde by měla Catherine strávit v poklidu zbytek těhotenství.

Vévodkyně, kterou opět v prvním trimestru trápí nevolnosti spojené s nadměrným zvracením, odborně nazývaným hyperemesis gravidarum, zde bude nablízku svému manželovi. Ten je stále ve službách East Anglian Air Ambulance Service jako pilot se základnou v nedaleké Cambridge.

Sídlo na okraji Sandringhamského panství v posledních měsících prošlo nákladnou rekonstrukcí. Vyměňovala se zde okna, pokládala nová střecha, renovoval se dům pro chůvu i zahradní domek, pozemek byl osázen novými stromy a keři, rozšiřovaly se garáže a obměňovaly se další části rozsáhlého komplexu. To vše spolklo v přepočtu desítky miliónů korun, které šly z kapes daňových poplatníků stejně jako renovace bytu manželů v Kensingtonském paláci, která vyšla na 138 miliónů korun.

Související témata:
Norfolk

Reklama

Další články

Načítám