Hlavní obsah
Článek

V rámci Unique Fashion Weeku zavítala do Prahy ambasadorka Velikonočního ostrova Taurama Analola Hey Rapu. Jelikož měla reprezentantka izolovaného místa uprostřed Tichého oceánu za sebou velmi dlouhý a náročný den, ujala se jí Gábina Partyšová (45). Moderátorka vzala devatenáctiletou ambasadorku exotické krajiny na dobrý oběd v centru Prahy a poté se odebraly do Gábinina oblíbeného salonu v centru Prahy.

„Velikonoční ostrovy jsou o relaxaci a zenovém smýšlení. Moje kosmetička Vlasta používá pouze přírodní produkty, a tak jsem věděla, že se tady bude Tauramě líbit,“ nechala se slyšet Partyšová. Den Gábina a Taurama prožily za doprovodu překladatelky Jany Bürger, která na ostrově žije, se vším všudy. „Udělali nám manikúru a pedikúru, kosmetické ošetření pleti a detoxikační medovou masáž. Moc jsme si to užily,“ říká Gábina

Obyvatelé Velikonočního ostrova Rapanujci si každý rok volí svou královnu, která má v době své vlády za úkol reprezentovat krajinu. Díky svému titulu teď může Taurama cestovat po světě. Po České republice by se mladá královna ráda podívala do Norska, neboť její rodina má z části norskou krev. Královna Velikonočního ostrova byla během relaxace v salonu tak uvolněná, že jí v jeden okamžik vykouklo ňadro z ručníku. Ale vždyť se krásná Taurama rozhodně nemá za co stydět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám