Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Módní návrhářka Ivana Mentlová se poprvé objevila na veřejné akci s přítelem, fotbalistou a kapitánem Slavie Martinem Latkou, se kterým má dvouměsíční dceru Isabellu. Martin si nenechal ujít módní přehlídku své lásky, Ivana své modely prezentovala na Unique Fashion Weeku.

Mentlová se specializuje na kožešiny a modely s kůže, obdivované jsou například její šaty či kožené bundičky kombinované s pythonem. A Martin na módní show dorazil v saku doplněném klopami z hada. Nešlo však o model jeho lásky. Přesto zůstal stylový.

"Ivča je neuvěřitelně talentovaná a obdivuji, co dokáže navrhnout a vymyslet. Přehlídka byla krásná," sdělil Latka dojmy Super.cz.

Ivana je naplno pracující i naplno maminkou - obě 'profese' má na plný úvazek. Pracovala doslova až do porodu. Voda jí praskla na jednání v Pietro Filipi. Pro módní dům navrhla kolekci Silverline. Ani teď nepolevila. "Spím tři hodiny denně. Je to těžké, ale zvládat to jde," dodala přední česká návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám