Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Bývalý fotbalový reprezentant a mistr Evropy z Bělehradu 1976 Antonín Panenka se stále udržuje ve formě. I v téměř 66 letech vybíhá pravidelně na trávník nebo tenisový kurt a dává si do těla. Se zachováním aktivního stylu života mu pomáhá přelomová kloubní výživa Gelmodel.

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Antonín Panenka má za sebou bohatou fotbalovou kariéru a mnoho úspěchů, přičemž o tom největším se bude mluvit snad i za 100 let. Jeho vítězná penalta z Mistrovství Evropy roku 1976 se jednoduše zapsala do dějin. Ačkoliv aktivní fotbalovou kariéru ukončil v roce 1993, fotbalu a vůbec sportu se aktivně věnuje stále a vděčí za to do značné míry Gelmodelu. A mezi sportovci v tom není sám.

Kloubní výživa s vynikající vstřebatelností v organismu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kloubní výživu Gelmodel vyvinula španělská farmaceutická firma Pharmadiet An OPKO Health na základě posledních vědeckých poznatků. Gelmodel obsahuje účinnou látku COLATECH®, která má velmi vysoký stupeň enzymatického naštěpení kolagenu. To v praxi znamená, že se výborně vstřebává v organismu. Do těla se tak dostane maximum účinné látky. Sám Antonín Panenka o Gelmodelu říká: „Mám za sebou fotbalovou kariéru a na mém zdraví je to znát. Pořád si však rád zasportuji. Gelmodel mi nabídli kluci z Eurocatu, když jsem si postěžoval na pobolívání kloubů. Jsem rád, že jsem ho vyzkoušel, protože bolestivost kloubů výrazně ustoupila. Užívám ho pravidelně a tak si s kopačákem rád zahraji i nyní.“

Účinnost Gelmodelu potvrdily klinické studie

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Gelmodel pomáhá sportovcům nejen na nohy, ale dokonce na stupně vítězů. Terénní triatlonista František Bulava odboural „křupání v kolenou“ a na hranici 50 sahá ve své kategorii vždy na stupně vítězů. O Gelmodelu říká: „Již delší dobu jsem měl problémy s koleny a hledal přípravek, který by měl vyšší účinnost než produkty, které jsem do té doby užíval. Po pečlivém zkoumání trhu jsem si vybral Gelmodel. Již po třech týdnech užívání jsem cítil „lehčí nohy“ a křupání v kolenou ustoupilo o cca 30 % a bolesti zmizely.“

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Účinnost přípravku Gelmodel Premium potvrdila rovněž dvojice studií. Již dříve byl produkt úspěšně testován na univerzitě ve Španělsku. Vynikající výsledky potom prokázala porovnávací klinická studie, která proběhla na špičkových ortopedických a revmatologických klinikách v ČR pod vedením Prof. MUDr. Tomáše Trče, CSc., MBA, přednosty dětské a dospělé ortopedie a traumatologie 2.LF UK a FN v Motole.

Investujte do svého zdraví

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Gelmodel Premium představuje vysoce vědecký přístup k výživě kloubů a péči o chrupavky, vazy a šlachy. Díky vysokému stupni naštěpení se výborně vstřebává, nezatěžuje trávící trakt a tím dosahuje výrazně lepší účinnosti než prášková či kapslová forma. Naštěpení přes 98 % navíc znamená, že tělo dokáže na rozdíl od podobných produktů využít celou dávku. Při prevenci a v počátečních stádiích bolesti dostačuje denní dávka 10 ml. Jedno balení Gelmodelu vám tak vydrží celých 50 dní. Zdravé klouby vás budou stát necelých 10 Kč denně. A to je skvělá investice. Co je důležité, ani trvalé užívání Gelmodelu Premium nemá žádné vedlejší účinky.

Další články

Načítám