Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní tmavovláska a hollywoodská herečka Lizzy Caplan má na svém kontě bezpočet rolí, ale nejvíc je o ní v posledních měsících slyšet díky divácky oblíbenému seriálu s lechtivou tematikou Masters of Sex.

Krásná brunetka se v tomto seriálu párkrát ukázala téměř nahá a zahrála si hned v několika postelových scénách. Příběh seriálu Masters of Sex se točí kolem gynekologa Williama Masterse (Michael Sheen), který jako první začne v padesátých letech zkoumat lidskou sexualitu.

Zajímá se o to, co se s lidským tělem děje během pohlavního styku a jaký vliv mají tyto biologické procesy na život člověka. A právě pro svou studii si jako asistentku vybere Lizzy Caplan alias Virginii Johnson.

Dvakrát rozvedená matka dvou dětí a bývalá barová zpěvačka má na svou dobu velmi otevřené názory a veskrze pozitivní vztah k sexu, takže je pro pokrokového lékaře tou správnou volbou.

Experimenty s lidskou sexualitou samozřejmě neváhá zkoumat i na sobě. Lizzy Caplan sice patří k často obsazovaným herečkám, ale do širšího diváckého povědomí se dostala až díky vztahu s hvězdou Přátel Matthewem Perrym alias Chandlerem. Nějaký ten pátek také chodila s Jasonem Biggsem známého z komedie Prci, prci, prcičky.

Reklama

Další články

Načítám