Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozvod gólmana Gianluigiho Buffona (36) a modelky Aleny Šeredové (46) se opět dostává na přední strany italských médií. Tentokrát v nich ale půvabná Češka rozhodně nefiguruje jako oběť, která zůstává po záletech manžela na ocet s jejich dvěma syny. Magazín Chi totiž přistihl Šeredovou s movitým dědicem jedné z nejbohatších italských rodin.

A zatímco dosud se propíral pouze vztah Buffona s fotbalovou komentátorkou Ilarií D’Amico, s níž už má za sebou i romantickou dovolenou v Řecku, ani Alena nezahálela a našla si manažera Alessandra Nasiho, jehož rodinný klan Agnelliů v minulosti vydělal například díky automobilce Fiat, kterou vlastní.

Dvojice údajně udržela jejich vztah pod pokličkou několik měsíců. Nedávno dokonce společně navštívili zábavní park v Turíně, kam oba vzali i své děti. Alena tak nejspíš už před časem představila synům Louisovi a Thomasovi nového 'strejdu' a Alessandro naopak Aleně ukázal své syny Andreu a Daniela. Takže addio Gigi!

Reklama

Další články

Načítám