Hlavní obsah
Článek

Už tři měsíce se Zora Hejdová (33) pyšní novým přifouknutým hrudníkem. Na rozdíl od jiných chirurgicky vylepšených kolegyň ze šoubyznysu ale moderátorka své přednosti nedává za každou cenu prvoplánově na odiv.

Například na módní přehlídku italské značky Dolce&Gabbana dorazila zahalená až ke krku v rudém overalu z konfekce. „Pokud se mi zalíbí nějaký vyloženě hezký model, kde by moje prsa víc vynikla, tak nebudu mít problém si ho do společnosti vzít, ale rozhodně nebudu cíleně hledat šaty nebo korzety, kde bych zvýraznila svůj výstřih," nechala se slyšet na přehlídce Zorka.

Čtvrt roku po operaci je Hejdová se svými silikony zcela sžitá a vnímá je jako součást jí samé. „Zvykla jsem si na ně asi tři hodiny po operaci, takže je všechno v pohodě," řekla nám Zorka a jedním dechem dodala: „Těšila jsem se na to, že po operaci okamžitě půjdu a nakoupím si nové podprsenky, ale dodnes k tomu nedošlo. Vzhledem k hezkému počasí chodím jen tak na volno. Možná k nákupu nového prádla ani nedojde."

Samozřejmě jsme se jí ptali, jestli se nebojí účinků gravitace, která její přednosti táhne k zemi. „Ještě chvilku si to budu užívat a pak to zajistím. Snad to stihnu, než budou u pupíku," směje se Zorka.

Reklama

Další články

Načítám