Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Katey Sagal, pro niž životní příležitost představoval sitcom Ženatý se závazky, získala ve svých šedesáti letech hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Ocenění si vychutnala i se svými seriálovými dětmi a manželem.

V úterý se tak proslulá partička rodiny Bundových ve složení herců Ed O’Neill (manžel El Bunda), Christina Applegate (dcera Kelly alias Melounek) a David Faustino (syn Bud) znovu setkala, a to po neuvěřitelných sedmnácti letech od konce natáčení. Pogratulovat herečce přišel i její kolega Charlie Hunnam, s nímž Katey momentálně hraje v seriálu Zákon gangu.

Umělkyně, která v rámci své více než čtyřicetileté herecké kariéry ztvárnila kolem padesátky rolí převážně v seriálech a televizních filmech, vypadala v modrých tubových šatech ke kolenům fantasticky a rovněž lehce zvlněný účes vypadal o poznání lépe, než natupírovaná helma Peggy Bundové, s níž si ji dodnes spojujeme.

Reklama

Další články

Načítám