Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pamatujete na figurku jménem Jana Podlešáková? Tahle dáma se objevila kolem Josefa Rychtáře (65) krátce po smrti Ivety Bartošové (†48). Tvrdila o sobě, že je jeho přítelkyní. Ten to razantně odmítl a uznal, že takové lidi si nemá pouštět přes práh. Teď se však dívka, která se minimálně ještě před nedávnem živila vlastním tělem (a tahle profese se jen těžko opouští) v úterý večer objevila v Říčanech na zahradě říčanského domu Rychtářovy ex Dariny Nové. Není divu, že ji odtamtud hnala svinským krokem!

Rychtářovi je asi v domě exmanželky Dariny Nové (66) hodně smutno, takže pořádá jeden večírek za druhým a nedbá na to, že se to většinové majitelce domu nelíbí a že by vůbec byla slušnost z místa odejít, případně alespoň pořádat pijatyky v nedaleké hospodě a ne před zraky ženy, kterou opustil kvůli Bartošové.

V úterý se na místě objevila jak prostitutka Jana, tak věrný nohsled zvukař Standa. A pitivo opět teklo proudem! Jenže Darina kurtizánu Janu vyhodila.

„Od Orla značně rychle vykmitla. A to se tahala s občerstvením někam, kde nemá co dělat. Jedině k***a se cpe tam, kde nemá co dělat a kde není vítána. Jsem ale moc rád, že máma si zachovala glanc a svinským krokem ji vyprovodila. Dům po rodičích mojí mámy (včetně pozemku) třetí cenová kategorie, byť se tam zatím stahují různé existence, páni uren a jiné pohádkové postavičky, rozhodně není,“ uvedl na sociální síti Josef Rychtář mladší.

Příště by si mohl říčanský podnikatel na „chlastačku“ pozvat ještě třeba nějakou tu narkomanku nebo bezdomovkyni, ať je výkvět společnosti, kterou se obklopuje, kompletní…

Reklama

Další články

Načítám