Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že Jennifer Aniston (55) neholduje podprsenkám, není nic nového pod sluncem, ale že si pro kanadské fanoušky připraví pikantnost v podobě průsvitných šatů obepínající každý kousek jejího těla, nečekal asi nikdo. V těchto černých minišatech se herečka ukázala na 39. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Torontu a divit se nestačil ani její filmový kolega Sam Worthington (38).

Právě s představitelem Avatara do Kanady Aniston přiletěla, aby zde v pondělí společně představili svou nejnovější komedii Cake při jejím premiérovém promítání. A Worthingtona nejspíš šatičky jeho sličné filmové partnerky pěkně rozvášnily, když se rozpovídal reportérovi: „Tohle jsou výhody mojí práce, chlape! Jediný důvod, proč to dělám, je ten, že můžu líbat krásné ženy!“

Slova australského krasavce ale určitě nepotěšila jeho přítelkyni Laru Bingle, která je modelkou a jeho krajankou. Žárlit ale zase tolik nemusí, příroda k ní v oblasti hrudníku byla ještě o dost štědřejší než k Aniston.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám