Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Ještě před nedávnem měla neustále lapálie se svým bývalým manželem, s nímž se léta soudila o majetek. To už naštěstí skončilo a tak by klidně mohla uvažovat nad tím, že si vezme dlouholetého přítele, tenisového trenéra Bohumila. „Je to tak. Musím se vdávat, protože musím!“ řekla nám Marcela Holanová (72) v narážce, jako by snad byla v záračném požehnaném stavu.

Vážně? Smích, kterým své prohlášení podpořila, zněl jasně. Podle ní někteří jen nepochopili její dobrý fór. „Byla to samozřejmě jen taková legrace. Proto jsem řekla i to, že musím. Ve skutečnosti to tak není. S partnerem je nám dobře i tak, na psí knížku. O svatbě teď fakt neuvažujeme. Máme plnou hlavu starostí s rekonstrukcí mého domu. Budeme rádi, když ho stihneme dát jakžtakž do pořádku do Štědrého dne,“ vyvrátila pro Super.cz Holanová zprávy o údajné veselce. Že by k ní ale dojít nemohlo, netvrdí.

„Nic nás k tomu netlačí, navíc kdybychom se už k tomu kroku rozhodli, určitě bych si nechtěla jen tak odskočit na národní výbor. Pozvali bychom přátele. A taková svatba dnes stojí hodně peněz. Vážně to není na pořadu dne,“ dodala exmanželka Karla Šípa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám