Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že při zkouškách na pohybově náročné muzikály účinkující hubnou, bývá běžné. S případem, jakým je zpěvačka Monika Sommerová, která bude ve Fantomovi opery ztvárňovat hlavní ženskou roli Christine, jsme se ale ještě nesetkali. Ta holka je doslova kost a kůže.

"Na rozdíl od londýnské produkce jsem se rozhodl, aby i Christine tančila a nejen postávala na jevišti a zpívala. Vždyť je přece původně baletka," svěřil Super.cz producent František Janeček, jak vlastně vzniklo to, že úplně všechny zpěvačky musely trávit hodiny v tanečním sále a ničit si nohy v baletních špičkách.

Vyhublá Monika to zřejmě odnesla nejvíc. Dokonce se jí o dvě čísla zmenšila i ňadra, jak se tělo zbavilo každého deka navíc. "Ale ta role mi za to stojí a aspoň jsem si prověřila, že mám docela slušnou fyzičku, když jsem to zvládla," míní Monika, která se v roli Christine bude od tohoto víkendu, kdy proběhnou slavnostní premiéry, objevovat na jevišti GoJa Music Hall.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám