Hlavní obsah
Článek

V poslední době nevyráží Petra Buzková do společnosti příliš často, když už ale dá přednost nočnímu životu před pohodlím domova, její kroky vedou na módní přehlídku. Česká politička se včera objevila na módní show značek Bulgari a Emilio Pucci, která zahájila Unique Fashion Week. Při té příležitost se nechala slyšet, že spíš než českým návrhářům dává přednost zahraniční kvalitě.

Nejvíce si prý Petra Buzková potrpí na botách. Dříve prý nosila velmi vysoké podpatky, nyní musela ze zdravotních důvodů jejich výšku regulovat. „S věkem přichází takzvané borcení příčné klenby, takže jsem musela radikálně snížit podpatky," řekla Buzková, která ale do prostor Rezidence primátora nakráčela na vysokých šteklích. „Přes den, když jdu do kanceláře, tak nosím mnohem nižší podpatky. Byla jsem se ale převléknout," vysvětlila.

Buzková má ve svém botníku poměrně velkou sbírku bot, odhaduje to zhruba na čtyřicet párů. Rozhodně ale nepatří mezi ten typ ženy, která by si vytvářela doma obuvnické muzeum. „Ve chvíli, kdy jsou boty už tak ošlapané, že není možné je opravit tak, aby vypadaly dostatečně dobře, nebo když mám pocit, že jejich tvar už není v módě, tak je dávám pryč," říká Petra Buzková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám