Hlavní obsah
Článek

Do společnosti příliš nechodí, a když už, rozhodně nepatří k párům, které se nastavují do objektivů fotoaparátů a snaží se na sebe strhnout co největší pozornost. O tu Karel Roden (61) a Jana Krausová nestojí, raději tráví čas v soukromí na svém pozemku ve Skrýšově.

Ve svých profesích se ovšem nevyhnou focení, jež je spjato s divadelními či televizními projekty. Jejich společným nejnovějším je hra Sex pro pokročilé, kterou uvede Divadlo Studio DVA, a Roden s Krausovou v ní hrají manželský pár.

„Moje Alice je žena jako každá jiná. Má své ideály a představy o podobě vztahu po společných 25 letech. Koneckonců svoje představy mají i muži, jen se navzájem trochu liší,“ pověděla Krausová o nové roli.

V ní se divákům představí 16. září, slavnostní premiéra bude o dva dny později, k výročí otevření divadla.

Partneři se zmíněným divadlem nespolupracují poprvé, na repertoáru jsou ještě hry Zdravý nemocný, O lásce, Prší a Otevřené manželství.

Roden si s Janou Krausovou nedávno zahrál také v černé krimi komedii režisérské prvotiny baviče Ondřeje Sokola (42) Krásno, kterou si dnes kdykoliv od 18 hodin do půlnoci můžete zdarma pustit na portálu Seznam.cz v rámci tradičních filmových střed.

Populární člen Partičky Ondřej Sokol film nejen režíroval, ale také si v něm zahrál hlavní roli a podílel se na scénáři. Zatímco Roden je majitelem pohřební služby, Krausová hraje maminku Sokolova nejlepšího kamaráda z dětství v podání zatím méně známého herce Martina Fingera.

Máte tento herecký pár rádi?
Ano, oba dva
82,9 %
Ne, ani jednoho
5,1 %
Mám rád/a Janu Krausovou
3 %
Mám rád/a Karla Rodena
9 %
Celkem hlasovalo 21441 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám