Hlavní obsah
Článek

Kalhotky, které nejčastěji oblékáte, o vás prozradí mnohem více, než si myslíte. Zatímco váš outfit dělá první dojem, kalhotky dělají ten poslední. Dáváte přednost pohodlným bombarďákům po vzoru Bridget Jones, nebo nedáte dopustit na svůdnou krajku? Zjistěte s námi, co o vás prozradí vaše oblíbené kalhotky!

Kalhotky: Okno do duše?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Každá žena vlastní mnoho kalhotek různých střihů a barev, které střídá podle příležitosti. Ale každá má také ty oblíbené, které obléká nejraději. A to jsou právě ty kalhotky, které o ženě mnoho prozradí. Jaké osobnostní vlastnosti jsou ženám připisovány podle oblíbených kalhotek, se dozvíte níže. A pokud se najdete u charakteristiky jiných než vašich oblíbených kalhotek, možná byste jim měla dát šanci! Kalhotky všech střihů, barev a velikostí najdete na Astratex.cz – tak které jsou ty vaše?

Svůdné brazilky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ženy, které si oblíbily kalhotky odhalující polovinu zadečku, rády dráždí mužskou představivost. Jsou si vědomy svého sex-appealu a často provokují svými sexy křivkami. Mají ale rády pohodlí, a proto dávají oproti tanga kalhotkám přednost právě brazilkám. Hodnotový žebříček mají dávno jasný, ale občas se rády odvážou. A když chtějí být extra svůdné, obléknou krajkové brazilky.“ Hledáte právě takové? Našli jsme je!

Nestárnoucí klasika

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také nejraději oblékáte jednoduché kalhotky klasického střihu? „Pak patříte k ženám, které staví na první místo komfort a praktičnost. Málokdy se vám děje něco nečekaného, máte totiž svůj život maximálně pod kontrolou. Jste skvělá kamarádka a oddaná partnerka, na kterou je spoleh. Vynikáte bystrostí a organizačními schopnostmi.“ Chtěla byste je nosit každý den? Pak sáhněte po praktických kalhotkách Hanna v tělové barvě. Mají antibakteriální úpravu a neproznačují švy ani pod přiléhavým oblečením!

Sexy tanga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

„Ženy, které nedají dopustit na dráždivá tanga, jsou svobodomyslné a rády zkoušejí nové věci. Do všeho se vrhají po hlavě a život s nimi rozhodně není žádná nuda. Bývají přelétavé, ale když najdou milujícího partnera, plně se mu oddají. Mají skvělý smysl pro humor a rády provokují.“ Našla jste se? pak musíte vyzkoušet provokativní vrstvené kalhotky Campi!

Rafinované francouzské kalhotky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zamilovala jste si eleganci a svůdnost kalhotek francouzského střihu? „Pak se řadíte k ženám, které jsou charismatické, šarmantní a svůdné. Rozhodně nejste snadná kořist a to přivádí muže k šílenství. Ráda si necháváte svá tajemství. Umíte si nahlas říct o to, co chcete, a vždy to také dostanete.“ V kalhotkách Barbiella nebudete muset říkat ani slovo a muži vám budou padat k nohám. Něžná růžová barva a sexy střih – to je vaše tajná zbraň.

Další články

Načítám