Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rodinná idylka se asi moc nekoná! I když se Josef Rychtář (65) v médiích pochlubil, jak v jeho staronovém bydlišti u exmanželky Dariny Nové (66) vše probíhá krásně a bez mráčku, a dokonce si už povídají (!), realita asi bude úplně jiná. Mezi manželi došlo podle svědkyně k diskusi, která se vůbec nevyvíjela dobře. „Chtěl jít s Darinou na koleje za Ivetou,“ prozradila nám.

Podle všeho měl mít vdovec po Ivetě Bartošové (†48) opět velmi veselou náladu, a tak začal do exmanželky šít. Nechyběla u toho ani jeho sestra Jarmila a expřítelkyně Macury Vlaďka Šuleková. „Paní Darina tam přišla s tím, že jí nepřipadá vhodné, aby si u ní dělali mejdany. Že už nejsou v Uhříněvsi. A pan Rychtář na to reagoval výčitkou, proč ještě nebyla Ivetě na hrobě a zda s ním nepůjde na koleje na místo, kde zemřela,“ tvrdí žena, která prý všechno do posledního písmenka slyšela. Nová prý odsekla, že k tomu nemá důvod, navíc chodit k prázdnému hrobu že jí připadá jako nesmysl a narážky exmanžela opakovaně odpálkovala a Vlaďku se snažila vykázat z pozemku.

Rozhodně to tedy nevypadá na to, že by se exmanželé usmířili, jak naznačovala i Šuleková, která se kolem Rychtáře poslední dobou motá až nezdravě často. Ostatně už při rozchodu s Macurou vyšlo najevo, že prý celou dobu říkala, jak jednou bude jeho přítelkyní

Reklama

Další články

Načítám