Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zapomeňte na alkoholové orgie při sklizni hroznů, švestek nebo chmele. Nejvýznamnější akcí letošního září je Nábytkobraní, pořádané on-line prodejnou MT-nábytek.cz. Nechte se zlákat k jeho návštěvě a vychutnejte si tisíce báječných kusů nábytku a bytových doplňků se slevami ve výši 15, 33 i 44 %! Vybrané lahůdky vám dovezeme vlastní dopravou, vyneseme, kam budete chtít, a na místě i smontujeme.

Kompletní ložnice za méně než 10 tisíc korun? Na Nábytkobraní je možné všechno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K největším tahákům mimořádné zářijové akce patří přitažlivý ložnicový nábytek Veria v bílo-černém provedení. Je vyrobený z prvotřídního lamina, které si dlouhodobě drží původní tvar a barvu i přes minimální nároky na údržbu. Je libo větší, nebo menší postel? Vyberte si ze 2 rozměrů ložné plochy: 180 a 160×200 centimetrů. Svou velikostí a úložnými prostory vás okouzlí i 4dveřová šatní skříň s praktickým čelním zrcadlem. K tomu kombinovaná komoda, noční stolky, a to vše za cenu, jaká nemá obdoby.

Pořádná porce luxusu pro všechny. Tahle sedačka ve chvíli promění obývák na ložnici

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Díky slevě více než 6 tisíc korun teď můžete komfortně odpočívat i vy. A nejen to! Z moderní sedací soupravy Mirabel totiž několika rychlými pohyby uděláte postel s ložnou plochou 210×122 cm. Takže ušetříte vlastně dvakrát. Zvolte si levé nebo pravé provedení rohu i druh potahu. Ten můžete mít z klasické látky, semiše, ekokůže nebo z omyvatelné textilie, na které nebudou nikdy žádné fleky. Na výběr přitom máte z mnoha barev a vzorů. Ale pospěšte, za tuhle cenu máme sedačku jenom do konce září!

Parádní postel do pokojíčku 3 v 1. Při slevových slavnostech nezapomínáme ani na děti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chytré a úsporné řešení do každého dětského pokoje! Pohledné lůžko Medial v sobě ukrývá přistýlku i velké úložné prostory a v pokojíčku tak ušetří spoustu místa. V rámci Nábytkobraní navíc při jeho pořízení ušetříte také pěknou sumu peněz. Postel 3 v 1 se základními rozměry 206/96/65 centimetrů je vyrobená z poctivého masivu borovice s výběrem z několika barev. Dodáváme ji včetně roštů a pěnových matrací s pratelnými potahy. Všechny materiály jsou samozřejmě atestované a zdravotně nezávadné.

Usaďte se k hostině se vším pohodlím. Bude vás nečekaně víc? Nevadí, stůl umí vyrůst

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Chcete si užívat stolování jako na zámku? S jídelní sestavou Rostislav pro 6 osob za mimořádně výhodnou cenu se vám to podaří lehce. Set židlí a rozkládacího stolu je vyrobený z masivu buku, stolní deska o velikosti až 180×80 cm z praktického, lehce udržovatelného lamina. Čalounění sedáků a opěradel zajistí tělu pohodlí i při delším posezení, stejně jako ideální výška židle 48 centimetrů. Vybrat si můžete odstín moření i barvu, vzor a druh potahu z látky nebo ekokůže přesně podle vašeho gusta.

Urodila se vám kupa dětí? Poskládejte si je doma přehledně do velké patrové postele

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ne jenom 2, ale hned 3 děti se pohodlně vyspí na bezpečné patrové posteli Olinda z pevného borovicového masivu. Kromě praktické vysouvací přistýlky jsou její součástí také velké šuplíky s úložným prostorem. Vybrat si můžete stranu žebříku, barvu dřeva nebo vzor pratelného potahu matrací, které dodáváme společně s postelí. V případě potřeby se dá palanda rozdělit i na 2 samostatně stojící lůžka s ložnou plochou 180 x 75 centimetrů. Všechny použité materiály jsou zdravotně i ekologicky nezávadné.

Další články

Načítám