Hlavní obsah
Článek

Měl to být televizní přenos roku, slovní přestřelka, která by možná atmosférou překonala i pověstné boxerské bitvy o titul mistra světa. Nakonec to vypadá jako fraška! Jedna z větších českých televizí se rozhodla dát prostor všem figurkám kolem Ivety Bartošové (†48), aby shodily pomyslné rukavice a rozdaly si to před televizními kamerami. Jenže: zatímco Josef Rychtář (65) prý nadšeně přikývl, Ivetě blízcí lidé řekli razantně ne!

I když policie již ukončila vyšetřování smrti Ivety Bartošové, stále si hodně lidí myslí, že v tom její manžel mohl mít prsty. A podobně smýšlejí i ti, kteří ji dobře znali a často to dávají veřejně najevo. Proto se jedna z televizních stanic rozhodla dát jim prostor, ať si to s „pánem uren“ vyříkají z očí do očí.

„Oslovili Zdeňka Macuru (49), Domenica Martucciho (47), Zlatu „Goldu“ Dvořákovou, Josefa Rychtáře mladšího, rodinu Ivety nebo Jarka Šimka, ale všichni to svorně odmítli,“ dozvěděli jsme se ze štábu. Nikdo z oslovených prý neměl žádný zájem se s vdovcem potkat.

„Oslovili mě, ale do něčeho takového bych nešel,“ potvrdil Super.cz informace Šimek, jemuž Rychtář docela nedávno vyhrožoval kvůli desce, kterou Ivetě vydal jako poslední poctu. Macura prý o účasti uvažoval, ale prý nakonec také řekl ne, navíc ani z druhé strany o něj najednou nebyl moc zájem.

„Asi jsem blázen. Proč odmítat konfrontaci s člověkem, který napadl moji maminku, zabil Ivetu, zmlátil Darinu (exmanželku – pozn. red.) a Zdeňka?“ reagoval na dotaz Martucci s tím, že si myslí, že celý nápad vznikl na popud Vlaďky Šulekové, bývalky Macury, která u něj nedávno byla na návštěvě a prý na tuhle možnost přímé konfrontace před televizními kamerami často narážela.

„Rychtář by se mnou neměl žádnou šanci. Nebylo by mi líto ztrapnit ho před celým národem, ale myslím, že to nepotřebuje, že to lidé už pochopili i tak,“ dodal.

Televizi teď zbývají tři možnosti: celý nápad zazdít, posadit do studia samotného Rychtáře, aby vedl monolog, nebo pozvat ty, kteří s kauzou mají pramálo společného. Pak by ovšem debata asi ztratila smysl. „Dobytků“ a „prasopsů“ z úst Rychtáře si tak v televizi asi jen tak neužijeme…

Reklama

Další články

Načítám