Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazílie patří mezi největší líheň překrásných světových modelek. K nejobletovanějším brazilským kráskám nepatří jen Gisele Bündchen, ale i Isabeli Fontana (31), která se proslavila už coby šestnáctiletá dívenka.

Tehdy si ji do katalogu spodního prádla vybrala značka Victoria's Secret, a to navzdory tomu, že modelky v andělské kampani mají dosáhnout minimálně osmnácti let. Isabeli ale dostala výjimku a brzy odstartovala závratnou kariéru.

Pózovala pro řadu světových značek a ozdobila obálky prestižních magazínů. Své nahé tělo propůjčila i slavnému kalendáři Pirelli.

Naposledy sličná Brazilka zářila v kampani podzimní kolekce prádla Leonisa. A na to, že je to už dvojnásobná maminka, má pořád dokonalou postavu.

Nic ale samozřejmě nemá zadarmo. Nejen, že je pořád v jednom kole, protože jí dva rozverní synové Zion (11) a Lucas (8) dávají pořádně zabrat, ale ještě každý den maká ve fitku a dbá na zdravou životosprávu. Výsledek v podobě žhavých fotek ale určitě stojí za tu námahu, jak se sami můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám