Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Prachařová (38) s manželem Jakubem Prachařem (40) se společně objevují jen výjimečně. Mladý herec totiž pozornost médií nevyhledává. My ale získali snímky z jejich společného víkendu, kdy se pár vypravil na odpočinkový pobyt do zámečku nedaleko Karviné.

"Spojili jsme příjemné s užitečným. Prima měla svůj kamion v Ostravě, tak jsme něco natočili, a pak jsme si užívali relax a wellnes. Vyrazili jsme bez Kryšpína, protože jsme si potřebovali opravdu odpočinout. Hlavně naše záda odnesla to, že si syn poranil nohu a museli jsme ho celé léto tahat," vysvětlila.

"A taky jsme se pořádně vyspali. Stačilo na to dvacet minut. Objevili jsme tady totiž speciální vajíčko, kam si stačí právě jen na takovou dobu lehnout a máte to jakou celou noc spánku," pochvalovala si Agáta.

Během pobytu vznikly i snímky páru, na které si Agáta nezapomněla vycpat podprsenku a z jedniček vytvořit trojky. Chtěl by snad její muž, aby si nechala prsa doopravdy zvětšit? "Mně je to jedno, já si takových věcí nevšímám," krčil rameny Prachař, který je prý i mnohem méně žárlivý než jeho manželka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám