Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle jsme si nedokázali představit ani ve snu. Místo toho, aby jí hlavní ženská role v muzikálu Fantom opery přinesla další pracovní nabídky, přišla krásná brunetka Monika Sommerová i o ty, které už měla zpívat. Sama je z toho v šoku.

"Zpívám v divadle Ústí nad Labem, a když jsem přijela na zkoušku hraběnky Maricy, kolegové se divili, co tam vůbec dělám. Že už se ji za mne naučila jiná zpěvačka a mysleli si, že já už tam vůbec zpívat nebudu," svěřila Monika Sommerová Super.cz, když jsme se na ni přišli podívat na zkoušku Fantoma opery do GoJa Music Hall, kde se muzikál začne už od této soboty uvádět.

"Měla jsem být i Esmeralda v Prodané nevěstě, ale tu taky hrát nebudu," dodala Monika s tím, že jednání vedení tamního divadla vůbec nechápe a nikdo jí nebyl schopný do očí říct, co se děje. Logické by přitom bylo, aby divadlo využilo toho, že bude Monika díky Fantomovi opery známá a mohla by přitáhnout diváky.

"Nemá smysl odhadovat jejich pohnutky. Už se s tím nějak vyrovnám a hlavně se těším na Fantoma, kde už nám začínají veřejné generálky," krčila Sommerová rameny, když jsme o pauze řešili, že hlavní roli bude hrát zřejmě žárlivost a zhrzenost.

Reklama

Další články

Načítám